Bună ziua
Sunt constrâns la locul de muncă cu penalizarea tăierii a 10% din salariu dacă nu semnez o fișă de evidență a bărbaților angajați pentru mobilizarea la locul de muncă .
Mi s-a spus ca voi fi chemat la o comisie disciplinara .
Menționez faptul ca această anexa 3 hg 1194/1996
Ar fi trebuit să fie în fiecare an din câte știu eu .
Doar ca până acum nu a fost nevoie. Acum mai mult ca oricând în contextul actual în care ne situăm se pune presiune în a semna această fișă de evidență .
Cu câteva zile înainte de a fi supus să o semnez a fost aprobată si o hotărâre în regulamentul intern al companie în care se menționează despre penalizare în cazul nesemnării acesteia . Cel mai probabil ca să poată fi aplicate sancțiunile .
Ceea ce mi se pare suspect este faptul ca ei au datele mele personale aceastea putând fi trimise oricum.
Doar ca se pune presiune pe semnătură cu acordul pe propria răspundere .
Aceste date nu pot fi trimise și fără semnătura ?
Întrebarea mea este următoarea . Ce se poate întâmpla dacă nu vreau să o semnez ? Sunt obligat?
Pot fi aplicate sancțiunile de 10% din salariu la nesfârșit sau doar o singură dată pentru această faptă ?
Și care ar fi levierul meu din lege de care mă pot folosi în a nu semna ?
Fisa postului
monicaelena83
Buna ziua.In 2010 la angajare am semnat fisa postului care ulterior a fost modificata in 2012 am semnat din nou.Acum 2 saptamani alta fisa care se cere semnata ... (vezi toată discuția)