avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul meu vrea sa tencuiasca o latura a casei lui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul meu vrea sa tencuiasca o latura a casei lui care este ...

Vecinul meu vrea sa tencuiasca o latura a casei lui care este cu etaj si pentru ca nu are nici un centimetru intre casa lui si casa mea vrea sa imi descopere casa mea pentru a instala schela in podul casei mele. Ma poate obliga legea la aşa ceva ?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2025
DanArad, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:55, 13 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Omul cu calcanul să folosească alpiniști utilitari. E perfect posibil, am văzut așa ceva și de 15 ani lucrarea e ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari pe hotar dintre proprietati cioaca_cc cioaca_cc Doua proprietati. Pe una dintre ele, cu zeci de ani in urma, s-a construit o casa, iar unul dintre peretii acesteia s-a amplasat pe razorul dintre proprietati, ... (vezi toată discuția)
Renovare casa vecin DinuX DinuX Buna ziua! La limita sudica a curtii mele se intinde, pe calcan, casa vecinului. Curtea noastra, desi in oras si mica, nu este betonata ci inierbata, cu ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma poate impiedica sa respect cerintele tehnice din proiectul casei? adi__d adi__d Buna ziua Am primit o autorizatie de construire la limita de proprietate, in Bucuresti (primaria obligadu-ma sa construiesc pe limita de proprietate, fara a ... (vezi toată discuția)