Buna ziua, Angajatorul refuza eliberarea adeverintei de venit in urma incetarii contractului de munca cu acordul partilor. Am transmis cererea de eliberare adeverinta motivand ca documentul completeaza dosarul de fost angajat si pentru dosarul de pensie. Motivul nu este suficient si aubrefuzat eliberarea documentului. Mi s a cerut sa incadrez cererea pe un motiv legal. Ma puteti ajuta va rog cu o solutie ? Multumesc anticipat
Am fost la ITM sa cer informatii cu privire la demersul sesizare pe speta descrisa aici si din pacate dezamagire.
A.m vb cu inspectorul de serviciu, i-am descris speta, ca angajatorul imi elibereaza adeverinta de vechime, decizie incetare, extras revisal, adeverinta stagiu cotizare, si ca refuza sa elibereze adev de venit. Raspunsul a fost: va elibereaza documentele de incetare, prin urmare nu avem de ce sa intervenim ca si-a indeplinit obligatia angajatorul. Daca refuzau sa-mi elibereze documentele de incetare atunci solutia era sa fac sesizare la ei si se rezolva speta fara sa primesc raspuns la sesizare. As fi fost repede contactat de angajator fiind risc de sanctiune pt angajator..
In continuare, doamna inspector mi-a sugerat sa ma duc la Casa de pensii si sa cer de acolo stagiu de cotizare, intrucat angajatorul daca nu doreste sa elibereze, ITM nu poate interveni sa le ceara decat in situatia privind documentele de incetare.
Alte solutii care ar fi ? Exista vreun precedent pe speta similara in care ITM sa fi actionat si sa recomande angajatorului sa dea curs ? Multumesc
1. ITM nu recomanda ci traseaza ca masura eliberarea adeverintei.
2. HG 295/2025 prevede ca, la solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, astfel cum rezultă din Registru și din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile lucrătoare de la data solicitării. (art.8 alin.7) Text de legea cre se regaseste si in art.34 alin.5 C.mun.
Potrivit Codul Muncii, art. 160 alin.1 , salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.
Coroborand cele doua texte de lege, reiese obligatia angajatorului de a elibera adeverinta cu veniturile salariale realizate.
3. Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.
Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) / Inspectia Muncii for superior ITM-ului prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.