avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... transformare garaj gospodaresc in service auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

transformare garaj gospodaresc in service auto

Buna ziua! Am construit un garaj, pe care intentionez sa il transform in service auto. Cand am depus cererea pentru autorizatia de constructie, am primit o instiintare unde scrie ca primesc autorizatia de construtie pentru garaj, dar sunt interzise activitatile de intretinere si reparatii auto. Cum pot proceda pentru a mi se permite sa transform garajul in societate comerciala si sa desfasor activitati de reparatii si intretinere auto?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:14, 13 Iunie 2025
Intocmiti un proiect cu o firma autorizata la care se obtin toate avizele necesare (ISU-psi, mediu, sanatate, ITM, etc.) pentru un service auto. In baza proiectului, solicitati autorizatie de ctie. de la primarie pentru transformare garaj in hala de lucru pentru service plus constructii si instalatii aferente pentru un service auto.
Depinde de PUZ. Dacă sunteți într-o zonă rezidențială nu puteți. Discutați totuși cu serviciul de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intentionez sa deschid o vulcanizare auto, terenul ... cartala cartala Buna ziua, Intentionez sa deschid o vulcanizare auto, terenul pe care il detin este inconjurat de case, cu mentionea ca hala este amplasata fata de toate ... (vezi toată discuția)
Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)
Structura metalică pentru a depozita mobila second hand LuciaP91 LuciaP91 Buna ziua. Dorim sa facem o hala din tabla pe structura metalică pentru a depozita mobila second hand. Și nu știm cum sa o declaram, spațiu de ... (vezi toată discuția)