avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Stie cineva unde se afla arhiva cartilor de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Stie cineva unde se afla arhiva cartilor de munca ...

Buna ziua, Stie cineva unde se afla arhiva cartilor de munca a Directiei de Posta si Telecomunicatii - Centrul de Calcul Electronic? De la Arhivele Nationale mi s-a raspuns ca nu detin arhiva acestei institutii. Ulterior s-a numit ROMTELEKOM care a fost pe urma TELEKOM si acum este ORANGE. Multumesc, Adrian
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 15 Iunie 2025
Intrebati la Orange.

sau

vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Duminică, 15 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. unde pot gasi arhiva de la directia de telecomunicatii ... Hirju Sanda Geta Hirju Sanda Geta Buna ziua. Unde pot gasi arhiva de la Directia de Telecomunicatii Vrancea - adresa, telefon, email? Orice date. (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cartea de munca nu este incheiata pentru perioada ... Silvia Luiza Silvia Luiza Buna ziua, Cartea de munca nu este incheiata pentru perioada 06/02/1982 la 01/03/1990. Insitutia ad hoc nu mai exista, iar arhivele nationale mi-au raspuns ca ... (vezi toată discuția)