avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in aplicatia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in aplicatia REGES -ONLINE ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in aplicatia REGES -ONLINE poate opera doar salariatul imputernicit prin decizie si sa aibe contract individual de munca , sau poate opera reprezentantul legal cu contract de mandat ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 17 Iunie 2025
Pot opera amandoi .. Completarea și transmiterea datelor în Registru, precum și prelucrarea acestora se realizează de către unul sau mai mulți salariați, desemnați prin decizie scrisă de către angajatori, cu respectarea prevederilor legale privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Noutati privind revisal-ul, potrivit hg nr.500/2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor ... (vezi toată discuția)
Hepl me pentru salarizare trebuie sa notific ca firma care face salarizare sau pentru fiecare firma individual ovidiu7676 ovidiu7676 (6) Angajatorii pot contracta serviciul de completare si transmitere a registrului prin incheierea, cu respectarea dispozitiilor art. 20 alin. (5) din Legea ... (vezi toată discuția)