avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Lucrez la o fabrică pe o secție de lipit. În ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Lucrez la o fabrică pe o secție de lipit. În ultimul timp ne-au băgat un adeziv puternic la miros ...

Bună dimineața, vă rog frumos să mă ajutați cu informație sau dacă există o lege în privința următoare: eu lucrez la o fabrică pe o secție de lipit. În ultimul timp n-au băgat un adeziv puternic la miros și bănuiesc foarte toxic deoarece avem dureri de fiere ,și alte simptome. N-au dat măști dar și prin acestea se simte . Vreau sa menționez ca pentru purtarea lor nu avem nici un fel de grupă, nu ni se da bani de toxicitate și nici lapte. Având in vedere ca spatiu este si ventilat .Am anunțat șefii despre adeziv. O perioadă l-au înlocuit dar acum ne-au adus iarăși... ce aș putea să fac? MULȚUMESC
Cel mai recent răspuns: Damaris3 , utilizator 18:22, 1 Iulie 2025
Ok mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare risc marsta marsta De curand firma la care lucrez a contractat executia unui produs nou care implica lucrul cu vata minerala: taiere la dimensiunea ceruta , cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Fisa instructaj ssm si su pentru zilieri iulia0505 iulia0505 ma poate ajuta cineva cu o tematica pentru fisa de instructaj ssm si SU pentru zilieri ( in cazul meu promoter/hostess)? Multumesc (vezi toată discuția)
Norme de protectia muncii si psi - instruire angajati angelica36 angelica36 buna ziua. care este documentatia necesara la dosar pentru protectia muncii si psi? sunt intr-un complex comercial deci cum se face in acest caz ... (vezi toată discuția)