avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez in învățământ ca profesor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez in învățământ ca profesor suplinitor calificat. ...

Buna ziua! Lucrez in învățământ ca profesor suplinitor calificat. Am fost incadrata de la 1 septembrie, adica de la inceputul anului scolar, dar titularul a hotarat sa se intoarca la catedra incepand cu 1 iulie. De la scoala am fost anuntata ca, conform unor prevederi din ordonanța trenuleț, nu mi se accepta plata zilelor de concediu neefectuate. Stie cineva care este legea? Sau cum se calculeaza salariul pe vara in invatamant?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 25 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
art. 3 din OUG 156/2024 : personalul din instituțiile și autoritățile publice nu beneficiază, la încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu, de compensarea în bani a concediilor neefectuate aferente anului 2025.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplinitor calificat în învãțãmânt ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Sunt suplinitor calificat în învățământ, debutant, în primul an de activitate, cu contract de muncă pe perioadă determinată până la 31 august ... (vezi toată discuția)
Având în vedere prevederile din ordonanța trenuleț 156/30 ... Dr. A Dr. A Având în vedere prevederile din ordonanța trenuleț 156/30 decembrie 2024, mai este valabil dreptul la compensare financiară pentru zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la data de 1 septembrie 2025 implinesc varsta de ... Giny03.63 Giny03.63 Bună ziua! La data de 1 septembrie 2025 implinesc varsta de pensionare. Sunt profesor suplinitor calificat, care am susținut 10 examene de titularizare in ... (vezi toată discuția)