avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna neefectuat necompensat in bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna neefectuat necompensat in bani

Buna ziua ! Sotul meu, profesor, a suferit un AVC primind concediu medical in perioada 28.03.2024-27.03.2025. In data de 01.04.2025 s-a pensionat dar nu a primit compensarea in bani pentru CO neefectuat in anul 2024. Motivul exprimat de scoala a fost OUG 156/2024. Este corect ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Petho , utilizator 17:25, 9 Noiembrie 2025
Nu este corect ..legislatie e pentru anul 2025 si nu pentru anul 2024.
Mai poate depune cerere pentru compensarea in bani a CO neefectuat in anul 2024 sau a trecut termenul? Multumesc mult.
Poate depune cerere.
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez in învățământ ca profesor suplinitor calificat. ... Gabitz0987 Gabitz0987 Buna ziua! Lucrez in învățământ ca profesor suplinitor calificat. Am fost incadrata de la 1 septembrie, adica de la inceputul anului scolar, dar titularul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna. am functionat in anul scolar 2024-2025 ca profesor invatamant ... emilia.popoiu@yahoo.com emilia.popoiu@yahoo.com Am functionat in anul scolar 2024-2025 ca profesor invatamant primar pensionat la plata cu ora. In timpul anului scolar mi s-au acordat o parte din zilelele de ... (vezi toată discuția)
Un salariat (bugetar ) solicita plata în avans ... Teo15 Teo15 Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu o speță. Un salariat( bugetar ) solicita plata în avans a concediului de odihna pt 15 zile lucratoare aferente anului ... (vezi toată discuția)