avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, noi am cumparat un apartament pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, noi am cumparat un apartament pe numele baiatului acum 5 ani ...

Bunaziua, noi am cumparat un ap pe numele baiatului acum 5 ani cand a implinit 18 ani, pe numele nostru nu pute am intrucat am avut anumite probleme la o banca, lucrurile sau rezolvat intre timp, acum vrem sa stim cum ne putem asigura ca nu vom fi dati afara din apartament de catre baiat sau de catre banci ( daca face vre o prostie ) este singurul copil, contractul de uzufruct viager cu clauze speciale cum ca ap nu se poate vinde, ipoteca / greva de sarcini este suficient ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un avocat, caci imi pare ca bunul a fost cumparat prin simulatie in dauna creditorilor... depinde cum s-a incheiat si situatia aceea, in functie de asta si alte detalii sunt acte diferite ce se pot incheia.
Mergeti la un avocat, caci imi pare ca bunul a fost cumparat prin simulatie in dauna creditorilor... depinde cum s-a incheiat si situatia aceea, in functie de asta si alte detalii sunt acte diferite ce se pot incheia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi urgente - caz complicat bobita27 bobita27 Buna ziua! Va cer parerea intr-un caz destul de complicat! Mama are 2 copii. Fratele face act de v-c cu drept de uzufruct pt. mama. Mama depinde de unul ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cata_23 cata_23 Buna ziua , As avea urmatoarea problema. Traiesc cu un barbat in concubinaj,el are un baiat dintr-o casatorie anterioara. Mama lui are o casa si ar vrea ... (vezi toată discuția)
Pot cumpăra casa părinților? dacă da, e nevoie și de semnătura fratelui meu? gheorghisan gheorghisan Bună seara , as vrea să cumpăr casa părinților, părinți sunt divorțat. Un din părinți ar ramane in casa cu mn celălalt urmand sa primească ... (vezi toată discuția)