avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil condiții
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil condiții

Bună ziua,

M-am angajat în 25 martie 2025 și am contract pe perioada determinata (12luni).
Doresc sa stiu daca concediu prenatal se ia in considerare pentru cele 12 luni care trebuie lucrate pentru a beneficia de indemnizație creștere copil?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 30 Iunie 2025
Concediu prenatal se ia in considerare pentru cele 12 luni eligibile pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului amales amales buna ziua ,va rog sa imi ziceti daca pot obtie prenatal in romania daca am muncit in germania 2 ani dar in aprilie am venit in romania in aprilie si atunci ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu crestere copil + indemnizatie? narcidani narcidani buna ziua sunt angajata din 12.decembrie. 2012 si tocmai am aflat ca sunt insarcinata,tinand cont ca lucrez intr-o fabrica 8h/zi doar in picioare si cu stres ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata-sarcina marina231095 marina231095 Buna ziua! Sunt angajata la firma X din 07.01.2019 avand contract pe perioada determinata pe 6 luni, el urmand sa expire in 07.07.2019. Acum sunt ... (vezi toată discuția)