avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Vin și eu cu o întrebare, am un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Vin și eu cu o întrebare, am un apartament la ...

Bună seara! Vin și eu cu o întrebare, am un apartament la bloc în care nu locuiește nimeni de 2 ani, menționez faptul ca toate utilitățile sunt individuale, fiind un bloc de 3 etaje care nu are absolut nimic la comun, nu avem nici măcar președinte de bloc sau asociație, recent vecinii au decis să bage femeie de servici, având în vedere ca nu locuiesc și nici nu trec pe acolo, sunt obligat să plătesc?
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 02:31, 2 Iulie 2025
Orice bloc are ceva la comun. Casa scarii e comuna, electricitatea pe casa scarii, tevile din subsol , acoperisul ,peretii exteriori si alte asemenea sunt comune.
Ce importanta are ca nu locuiti acolo si ca nu au asociatie. Exista cod civil. Nu o sa va puteti eschiva de cheltuielile comune la nesfasit si nici nu e cazul sa incepeti cu stangul cu vecinii.
Fix pentru situatii de astea onsa faca asociatie de proprietari.
Ganditi gresit fix ca bancile care au apartamente recuperate prin blocuri si care cred ca nu trebuie sa achite nimic si la vanzare raman fara cateva mii de euro intretinere plus penalizari.
Pai daca cineva nu avea grija de cum arata blocul , scara blocului, acoperisul si nu va pazeau vecinii nu mai aveti ce vinde la final.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2025
Nivea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune asociatii de proprietari tom2108 tom2108 Va rog sa imi spuneti daca peretii exteriori din lateralul blocului de apartamente sunt considerati parti comune.Este vorba de reabilitarea termica a blocului ... (vezi toată discuția)
Scara (treptele) din dreptul vecinului, proprietatea sa? leteadoina leteadoina Buna ziua, Zilele trecute a venit o echipa sa ma branseze la gaze. S-a constatat ca nu se poate intra cu teava in dreptul etajului meu, partea inferioara, ci ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa ies din asociatia de proprietari? dorup33 dorup33 Eu cu asociatia de proprietari numai am nici o treaba, locuiesc la bloc, dar mi-am facut canalizare pentru apa rece separat, gazul este separat, iar tevile de ... (vezi toată discuția)