avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REFUZ ELIBERARE TITLU DE PRORIETATE LEGEA 18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REFUZ ELIBERARE TITLU DE PRORIETATE LEGEA 18/1991

REFUZ ELIBERARE TITLU DE PRORIETATE LEGEA 18/1991
Posed adeverinta de la primarie ca tatal meu (in calitate de urmas dupa bunicul) conform HCJ/1991 este inscris in registrul agricol cu mai multe proprietati ( reies categoriile, suprafetele, tarlalele si parcelele). Cat traia, tatal meu impreuna cu ceilalti urmasi a depus de doua ori la primarie cerere de eliberare Titlu de prorietate Acest lucru nu s-a intamplat. Cum pot proceda? Vrem sa facem succesiunea
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2025
picsipoc, utilizator
Cel mai recent răspuns: picsipoc , utilizator 22:51, 5 Iulie 2025
Localitatea respectiva a fost zona cooperativizata?
Care a fost motivul pentru care nu s-a emis titlul?
Nu știu, cred că nu,

raluk0207 a scris:

Localitatea respectiva a fost zona cooperativizata?
Care a fost motivul pentru care nu s-a emis titlul?

Nu stiu exact. Am cautat pe internet si am gasit ca da. Este comuna Tataru Jud. Prahova

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune in muntenia dupa parinti, zona ... ANDU_V ANDU_V Buna ziua, Subiect: succesiune in Muntenia dupa parinti, zona cooperativizata, - Casa de locuit 45 mp inscrisa in registrul agricol in anul 1957 pe ... (vezi toată discuția)
Retrocedare terenuri Kasi Kasi Buna ziua, De multi ani tot asteptam dupa primaria unui sat din Craiova sa fim pus in posesie pe niste terenuri agricole pe care era proprietar strabunicul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare in baza legii 67/2010 de modificarea ali 3 din art 18 a legii 18/1991 valixlm valixlm În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia). Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 ... (vezi toată discuția)