avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Daca am un angajat care a depus actele ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Daca am un angajat care a depus actele pentru prelungire ...

Buna ziua,
Daca am un angajat care a depus actele pentru prelungire permis de sedere care expira in 09.07.2025, dar pentru cel nou doar in 19.07.2025 primeste raspunsul, mai poate fi pastrat ca si angajat doar in baza unei dovezi ca au fost depuse actele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 8 Iulie 2025
Nu , i se va inceta c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere expirat BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua, am o angajata al,carei permis de sedere expira in data de 11.05.2018, ea are contract de munca pe perioada nedeterminata la firma mea. Ce se ... (vezi toată discuția)
Contract de munca-cetatean strain Daliborka Daliborka Buna ziua am o speta mai aparte am angajat in luna septembrie un domn din Sri Lanka pe per determinata, contractul de munca expira in 30.03.17; domnul este ... (vezi toată discuția)
Prelungirea permisului de sedere ca scop de reintregire a familiei tabitay tabitay Buna ziua! Ce acte avem nevoie pentru prelungirea permisului de sedere ca scop de reintregire a familiei ? Permisul anterior expira curand (vezi toată discuția)