avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale In 2010 am vandut o masina prin act de vanzare ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

In 2010 am vandut o masina prin act de vanzare cumparare

In 2010 am vandut o masina prin act de vanzare cumparare,am fost si la primarie (noul proprietar mi a zis ca sa o scoata din evdienta mea sa nu mai platesc impozit),dar de atunci si pana azi tot platesc.Din pacate nu mai am actul de vanzare cumparare,dar din contractul pe care l am facut cand am cumparat o,am cautat cu seria sasiu si nr inmatriculare si apare radiata,totodata fara itp din 2017.Am inteles ca merge cu o declaratie pe propria raspundere la notar cum am citit aici,dar ce fac daca cei de la taxe si impozite nu sunt de acord.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Nu merge cu declaratie.
Vâ trebuie un titlu. Adică o hotarare judecatorească care sa tina loc de act de vanzare-cumparare.
Contactati un avocat din localitatea dvs. pentru a va ajuta cu demersurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal dintr-o "greseala" botezanu botezanu Buna ziua! O sa fiu cat mai succint posibil. Am gasit o masina, mi-a placut, am mers, am vazut-o, am dus-o in reprezentanta, totul a fost ok. Am facut actele ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Scoatere auto de la fisc refuzata -2018 CalinMitu CalinMitu Buna seara, Ma lovesc de problema mentionata din titlu. Pe scurt, am vandut un autoturism, am predat toate documentele cumparatorului, acesta din urma ... (vezi toată discuția)