avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot sa fac contract de mandat pe SRL doar cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot sa fac contract de mandat pe SRL doar cu pașaportul CRDS ...

Pot sa fac contract de mandat pe SRL doar cu pașaportul CRDS ( nu are carte de identitate nici simpla nici provizorie)
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:21, 10 Iulie 2025
Pașaportul CRDS este act de identitate, persoanele aflate în această situație nu pot deține (deocamdată) carte de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie - renuntare carte identitate/domiciliu romania chiar_el chiar_el Buna ziua, detin dubla cetatenie (romana/germana) si as dori sa renunt la domiciliul din Romania. Ma poate ajuta cineva cu niste informatii in acest ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)
Carte de identitate Aly38 Aly38 Ieri am depus cererea pentru pasaportul electronic cu domiciliul in strainatate.. mi s-a retras cartea de identitate romaneasca! Cum se poate recupera? Stiu ca ... (vezi toată discuția)