avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema: in urma ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema: in urma unui diagnostic ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema: in urma unui diagnostic foarte grav mi-a fost aprobata indemnizatia de handicap grav cu insotitor eu depunand dosarul cand eram in pensie de invaliditate grad 3 cu revizuire anuala.
La cateva zile am avut revizuirea si am fost schimbata in invaliditate grad 1 cu capacitate de munca si autoservire pierduta.
Se pot supapune cele 2? Sau ce ramane valabil si ce nu? As vrea sa inteleg de ce beneficiez concret.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 10:47, 11 Iulie 2025
Exact .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent indemnizatie handicap mariacrisss mariacrisss Bună ziua Îmi cer scuze că vă deranjez dar va rog frumos sa mi spuneți cum sa fac În urma unui neoplasm gr 3B am certificat handicap grav cu ... (vezi toată discuția)
Acordare bilete de transport pentru insotitorul persoanei cu handicap grav anda700 anda700 va solicitam o informatie privind un caz al unui nevazator cu handicap grav: 1. nevazatorul cu handicap grav primeste indemnizatie de insotitor de la Casa ... (vezi toată discuția)