avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce sa fac in caz de divulgare identitate? Cineva ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce sa fac in caz de divulgare identitate? Cineva cunoscut de ...

Ce sa fac in caz de divulgare identitate?

Cineva cunoscut de mine mi-a postat numele complet la o postare pe internet cu scopul de a ma lua in deradere. Am screenshot salvat insa comentatiul e sters, dar raul e deja facut, si trebuie sa plateasca. Doxingul este ilegal. Se poate face ceva in acest sens? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:37, 14 Iulie 2025
Daca doxingul e ilegal (eu unul nu cunosc asta), faceți plângere la Poliție. Atenție ca ei investighează doar infracțiuni serioase, nu simple capricii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals/furt de identitate-deschidere adresa email dciurba dciurba Care ar fi baza legala in cazul in care cineva mi-a creat un profil pe internet, o adresa de email si in aceasta perioada a corespondat in numele meu pentru ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot apara Dedex3 Dedex3 Am fost sunata de la politie si mi s-a spus ca exista o plângere impotriva mea din cauza ca am denigrat imaginea unei persoane. Eu eram prietena cu o fata si ... (vezi toată discuția)
Calomnie pe internet? user85 user85 Un prieten a lansat niste afirmatii nu tocmai \"de bine\" pe un forum la adresa unei persoane dintr-o institutie publica,acuzand-o de coruptie(si nu ... (vezi toată discuția)