avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Salut! Am avut o situație cu un arici maltratat de un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Salut! Am avut o situație cu un arici maltratat de un om al ...

Salut! Am avut o situație cu un arici maltratat de un om al străzii, pentru care am sunat la urgente. Echipajul ne-a legitimat, ne-a cerut numerele de telefon si au spus ca vor face verificari. Ce verificări? Dumnealor n-au vrut sa ne spuna. De-asemenea, vorbeau intre ei despre diferite articole printre care si articolul 13. Noua nu prea au vrut sa ne explice care este procedura si as dori daca puteti sa ne ajutati cu cateva explicații dacă puteți. Multumim!
Cel mai recent răspuns: Andra-Denisa Ferascu Olaru , Avocat 23:22, 14 Iulie 2025
Probabil faceau referire la Legea 205/2004 privind Protectia Animalelor. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la otravirea animalalelor de pe strazi sierra sierra Nu stiu daca postez in forumul potrivit dar poate ma ajutati cu niste lamuriri. Exista site-uri romanesti unde autorii publica articole in care indeamna ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia comunitara th3king666 th3king666 Salutare...am si eu o mica problema...saptamana trecuta am primit o amenda contraventionala de la P.C. pentru k nu am vrut sa ma legitimez.....Cum o ... (vezi toată discuția)
Caine de curte ucis de un animal de om GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua Am avut un caine la curte care mi-a fost ucis cu salbaticie si fara motiv de un animal de vecin de pe strada.Cainele se afla slobod in ... (vezi toată discuția)