avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis. Probe video
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis. Probe video

Bună ziua..pe strada mea locuieste un domn care circula cu masina fara a deține permis de conducere de nici un fel. cam de doi ani. Am poze cu el la volan de pe camerele de supraveghere. Am vorbit cu poliția și au zis ca îl urmăresc dar e greu de prins. Dat fiind ca omul sta in chirie la niște batrani..deci nu locuieste legal aici..e din alta localitate. pot cere un ordin de restrictie impotriva lui sa plece de aici pentru a nu mai sta cu teama ca poate da peste noi sau copii intr-o zi? Au făcut și unii vecini reclamatii împotriva lui...dar zilnic stam cu teama ca va da peste cineva cu masina...Au vreo valoare imaginile de pe camerele de supraveghere?
Mulțumesc anticipat.. nu vreau sa facă pușcărie sau sa ia amenda.. ci doar sa plece de pe aceasta strada. De doi ani de când e aici..nu mai avem liniste....
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 08:33, 18 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde stiti dumneavoastra ca nu are permis? Nu cumva apare drobul de sare redivivus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Cris11367 Cris11367 Un criminal iesit din puscarie de un an si ceva, m a batut si m a amenintat cu moartea, eu am mers la spital, am sunat 112 si evident, am depus plangere ... (vezi toată discuția)
Doresc sa se demonteze o camera de supraveghere Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Unde lucrez este o cladire catre strada, sub care trece intrarea din strada si da in spatele cladirii intr-o curte. In aceasta curte mai este o ... (vezi toată discuția)
Blocare cale acces auto Loralora777. Loralora777. Buna ziua. Am oprit astazi masina in dreptul unei cai de acces auto. Am stat aproximativ 5 minute, nu mai mult! Am ramas tot timpul la volan. Nu am parasit ... (vezi toată discuția)