avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile ...

Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile vecinului avariindu-le,pot fi obligat la plata dacă vecinului are casco pe mașini
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:00, 21 Iulie 2025
andrey_f_c a scris:
Copacul meu, curtea mea....

Exact. Este copacul dvs din curtea dvs si sunteti raspunzator pentru daunele provocate. Le fel cum trebuie sa va asigurati ca mentineti casa si restul bunurilor dvs intr-o stare care sa nu puna in pericol alte persoane sau bunuri, indiferent unde sunt ele.

Si primariile au fost obligata sa plateasca despagubiri pentru daunele produse.

O asigurare facultativa cu componenta de raspundere civila va scuteste de batai de cap si de cheltuieli neplanificate in astfel de circumstante.

Mai multe aici:
www.avocatnet.ro/articol_579...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune auto copac cazut danielstefan392 danielstefan392 Recuperare daune auto copac căzut. In cursul zilei de ieri 17.07 in jurul orei 18.00 la plecarea din parc casa albă sectorul 1 mi-a căzut un copac pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin cu o intrebare , daca am masina parcata la coltul ... owy2022 owy2022 buna ziua, vin cu o intrebare , daca am masina parcata la coltul blocului, la o distanta de aproximativ 2,5 metri de fereastra care este chiar a mea , eu ... (vezi toată discuția)
Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)