avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Unde pot găsi recensământul pe clădiri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Unde pot găsi recensământul pe clădiri din anul ...

Bună ziua. Unde pot găsi recensământul pe clădiri din anul 1950…ptr. ca pe pământul agricol l-am găsit la Arhivele Naționale București deoarece Primăria de la Dobrotesti Dolj nu deține Arhiva!!!!!!!!!Imi trebuie certificatul fiscal si nu știu. ce sa fac și de unde să-l obțin.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 21 Iulie 2025
Incercati aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disparitia-furtul registre agricole din primarie-disparitie pagini din registrul decese cornaca cornaca Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. ... (vezi toată discuția)
Registru agricol anul 1948 ori recensamantul general agricol anul 1948 care poate fii luat de bun in instanta ? soparla62 soparla62 Copie dupa, Registru agricol anul 1948 ori copie dupa, Recensamantul General Agricol anul 1948. Care act poate fii luat de bun in instanta de judecata. ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica poate studia acte din arhivele nationale ? exista anumite conditii sau interdictii ? cristiannegru cristiannegru o persoana fizica poate studia acte din Arhivele Nationale ? exista anumite conditii sau interdictii ? (vezi toată discuția)