avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am urmatoarea speta: un salariat are program de 8 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am urmatoarea speta: un salariat are program de 8 ...

Buna ziua,
Am urmatoarea speta: un salariat are program de 8 ore zilnic in intervalul orar de la 8-16, lucreaza de marti pana sambata, urmat de 48 ore consecutive de repaus saptamanal. I se acorda acestuia spor pentru ziua de sambata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 28 Iulie 2025
Da, se acorda spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)
Munca in zilele de repaus saptamanal SLDTimisoara SLDTimisoara va rog sa ma lamuriti daca o persoana lucreaza simbata trebuie sa i se acorde timp liber platit,la 8 ore lucrateprimeste 16 ore libere platite in termen de 60 ... (vezi toată discuția)
Repausul saptamanal DanaDM DanaDM Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare/interpretare a Codului Muncii privind repausul saptamanal de 48 de ore. De exemplu, avem un program de ... (vezi toată discuția)