avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce as putea spune judecatorului??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce as putea spune judecatorului??

O S.C Amara din Oradea este data in judecata la Timisoara.SC Amara castiga cu hotarare definitiva si irevocabila.Nu primeste sentinta prin posta,dar afla de pe sit-ul judecatoriei.Peste cateva luni aceeasi firma da SC Amara inca odata in judecata(aceeasi chemare in judecata,aceeasi cauza,insa au mai adaugat ceva dovezi la dosar),dar la judecatoria din Oradea.
Sc Amara a adus ca dovada faptul ca s-a deschis acest proces la timisoara,si ca s-a si dat sentinta.(s-a imprimat hotararea de pe sit)S-a cerut hotararea de la grefa din timisoara,dar nu a ajuns nici pana azi,iar maine e procesul...Ce s-ar putea face?Nu exista dovada scrisa,doar pe sait,ca intr-adevar dosarul are deja o sentina...:(Ce as putea spune judecatorului?
Cel mai recent răspuns: ciprianlucian , utilizator 10:51, 15 Februarie 2010
Comunicati completului de judecata situatia, probati cu citatie existenta unei cauze vechi intre aceleasi parti cu acelasi obiect si solicitati obtinerea de relatii de la instanta care a pronuntat hotararea definitiva si irevocabila ca sa puteti sustine si sa probati ca in cauza este operabila autoritatea de lucru judecat
invocati lipsa de aparare, pentru a mai cere un termen de judecata poate intre timp se comunica hotararea si firma in cauza nu o ataca si ramane definitiva..
mai putei invoca exceptia necomptentei teritoriale a instantei de judecata aratand ca raporturile juridice s-au incheiat si derulat in raza judecatoriei din timisoara.. cel mai bine va poate ajuta un avocat pe plan local, asa fara sa vedem dosarul nu facemdecat sa speculam degeaba,sa emitem ipoteze care mai mult va pot incurca daca pronesc de la premise false.. in interesul dvs, angajati va un avocat
Daca s-a emis deja o adresa a instantei din Oradea catre cea din Timisoara cereti amanare pana la sosirea acelei adrese.Dar personal ar trebui sa obtineti un certificat de grefa de la Timisoara sau o copie dupa hotarare(daca e redactata).
aduceti in discutie autoritatea de lucru judecat si specificati nr de dosar si de sentinta de la timisoara
daca nu au ajuns relatiile se va da termen in continuare

Alte discuții în legătură

Acelasi proces de doua ori lilicrin lilicrin Se pot unii cumva cele doua procese? Se poate unul din ele anula? Daca se poate anula pentru ca este deja un proces pe rol identic ce lege imi vine in ajutor ... (vezi toată discuția)
Complet: ncpc complet nr.3 apel tip solutie: declină soluţionarea ... mihaiklm2022 mihaiklm2022 Complet: NCPC Complet nr.3 Apel Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale procesuale invocată ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul ... stefanstanciu 97 stefanstanciu 97 Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ajungă ... (vezi toată discuția)