avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges Online, din nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges Online, din nou

Buna ziua,
Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in lista salariatilor activi. In Revisal apar foarte clar ca avand contractele incetate, iar in noul Reges Online sunt cat de poate de activi.
Este posibil ca aplicatia sa mai dea erori, a mai avut cineva acesta situatie?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 6 August 2025
Opinia mea este sa se treaca data angajarii ca de atunci isi produce efectele c.i.m.
Multumesc pentru raspuns, insa e posibil ca unii salariati sa nu fi avut acelasi program ca pana acum si sa nu fie tocmai fidel realitatii.
Eu ma gandeam la data urmatoarei zile lucratoare dupa modificare.
Insa, nu stiu, mai astept pareri.

Multumesc inca o data pentru toate raspunsurile prompte!!
Ultima modificare: Marți, 5 August 2025
Chrisblinky2024, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sau puteti pune programul actual cu data de la care isi produce efectele ziua in care operati in REGES.
Asa o sa fac, multumesc!

Pentru transmiterea incetarii suspendarii la incapacitate de munca (concedii medicale) se pot face in aceeasi zi, dupa suspendare conform perioadei mentionate pe certificatul de concediu medical? Nu am citit nicaieri de vreo regula in privinta incetarii suspendarii concediilor medicale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceasta este si opinia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in timpul suspendarii cim cf art. 52 al.1 lit. c se ... freepope freepope buna ziua, in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se poate intra in concediul medical? daca da, care dintre suspendari prevaleaza si cum se ... (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)