avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum trebuie procedat in cazul în care o persoana nu a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum trebuie procedat in cazul în care o persoana nu a primit pensia de handicap pe o luna...

Bună ziua!Cum trebuie procedat in cazul în care o persoana nu a primit pensia de handicap pe o luna(pe motiv ca nu a fost acasă persoana) si aceasta este trimisa inapoi?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:36, 3 August 2025
Pensia neprimita se retine la Oficiul postal timp de 10 zile. O puteti ridica de acolo.
Postasul nu v-a lasat instiintare ?
Nu a primit înștiințare si de la oficiul poștal ni s a comunicat ca a fost trimisa inapoi.

POPA GHEORGHE a scris:

Pensia neprimita se retine la Oficiul postal timp de 10 zile. O puteti ridica de acolo.
Postasul nu v-a lasat instiintare ?

Pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective. În caz contrar, pensiile se întorc la casa teritorială de pensii de unde pot fi solicitate pentru reordonanțare la plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul legal de pastrare a pensiei la posta nickum nickum In data de 27.02.2018 am fost instiintat pentru ridicarea pensiei de la Of.Postal 2 Bucuresti sector 1. Fiind blocat de vreme in alta localitate m-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Scrisoare nereclamata SMTT SMTT Buna seara Am trimis o scrisoare cu confirmare de primire si dupa cateva zile am primit-o inapoi. Pe spatele scrisorii este bifat la motiv: nereclamata. ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)