avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este valabilă declarația de utilizare a unui loc de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este valabilă declarația de utilizare a unui loc de parcare?

Bună ziua! Este valabilă declarația de utilizare a unui loc de parcare în cazul parcărilor de domiciliu? Am achiziționat recent un apartament cu loc de parcare de domiciliu de la primărie, iar fosta proprietară prin declarație mă lasă să folosesc locul de parcare până când abonamentul este valabil. Este acest act bun, îl pot folosi dacă merg la primărie sau în cazul în care vecinii au întrebări? Întreb deoarece la primărie scrie ca doar titularii au voie să folosească locul de parcare.
Ultima modificare: Marți, 5 August 2025
andreea1965, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:54, 5 August 2025
Nu cred ca e valabil, citiți regulamentul legat de parcări, pe site-ul primăriei și vedeți ce condiții, cerințe sunt.

De regula nu se transmite un astfel de drept, pe un teren al altcuiva, în speță, primaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocuparea abuziva a locului propriu de parcare cu abonament Patrickbauer Patrickbauer Buna ziua, Doresc să vă împărtășesc o situație delicată pe care am întâmpinat-o recent și să solicit sfaturi cu privire la următorii pași de ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare resedinta s6 zbr149 zbr149 Buna ziua ! Locuiesc intr un imobil din sectorul 6 ce are locuri de parcare de resedinta. Daca un loc de parcare nu este niciodata ocupat (dar sa presupunem ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)