avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva C.A.G.-CH.Constanta Acepam Ovidiu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva C.A.G.-CH.Constanta Acepam Ovidiu

Bună ziua pentru a găsi vechimea in campul munci .Mama mea a lucrat la C.A.G.-CH.Constanta.Acepam Ovidiu.Anul 1986.Unde as putea sa gasesc arhiva ?
Cel mai recent răspuns: ovis67 , utilizator 14:24, 12 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buna ziua , doamna Georgiana 30 va rog frumos sa-mi spuneti daca ati reusit sa gasiti persoana care detine arhiva Acepam pt ca ma interesez pt o persoana cu dizabilitati care a lucrat pe timpuri acolo si poate isi face pensie de invaliditate ? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive Flor Detesan Flor Detesan Sotul a fost detasat de la intreprinderea chimica Turda prin firma Arcom Bucuresti in LIBIA pentru 2 ani in perioada 1984-1986 . Nu stiu in prezent unde se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime f.e.a. mirelaene mirelaene Buna ziua ! Cum pot sa.mi recuperez vechimea ....C.M...sau adeverinta de la F.E.A. unde am lucrat cu multi ani in urma si de care am nevoie acum , pentru ... (vezi toată discuția)