avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Fiind ranit in revolutie, suma pentru cass de 10 la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Fiind ranit in revolutie, suma pentru cass de 10 la suta se ...

fiind ranit in revolutie , suma pentru cass de 10 la suta se face pentru toata indemnizatia sau doar pentru ce depaseste 3000 lei ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:22, 9 August 2025
Pe întreaga sumă se reține 10%.
Legea 141/2025.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass oprit la persoanele cu handicap Sms 67 Sms 67 Cass oprit la persoanele cu handicap . Au zis ca nu opresc cass la persoanele cu handicap grav și accentuat și mi-a venit pensia cu oprire de cass fiind ... (vezi toată discuția)
Este lega sa se retina cass din 488 lei??? cazu este urmatorul ... negru daniel negru daniel este lega sa se retina cass din 488 lei??? cazu este urmatorul pesionat limita varsta cu pensie 2415 si mai are si indemnizatie legea 118 de 488 din care sa ... (vezi toată discuția)
Daca am o pensie pentru limita de vârstă si imi retine ... Bibi29 Bibi29 Am o rugaminte la dumneavoastra, si anume : Daca am o pensie pentru limita de virsta si imi retine ce am peste 3000 de lei cass cred ca e normal Insa am si ... (vezi toată discuția)