avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Data expirare sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Data expirare sediu firma

Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de momentul expirarii duratei sediului social al unei persoane juridice. La ONRC apare o data, sa zicem 01.09.2025. In aceasta data, 01.09.2025, sediul mai este valabil sau e considerat deja expirat, ultima zi a valabilitatii fiind cea anterioara? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 11 August 2025
In opinia mea, sediul nu mai este valabil.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social vali_nalba vali_nalba Buna ziua , Intrebarea mea este legata de sediul social unde firma A isi desfasoara activitatea . Locatia unde se afla sediul social a fost vandut catre o ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ang671 ang671 BUNA ZIUA IN LUNA AUGUST IMI EXPIRA CONTRACTUL DE COMODAT ACESTA FIIND FACUT PE 8 ANI LA MOMENTUL CAND AM DESCHIS FIRMA IN 2010. AS VREA SA STIU CU CAT TIMP ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)