avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În urma cu 3 ani am fost prinsa în Germania, am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În urma cu 3 ani am fost prinsa în Germania, am ...

Bună seara în urma cu 3 ani am fost prinsa în Germania, am furat niște parfumuri din dm am plătit 50 de euro amenda la magazin,eu nu mai locuiesc la aceeași adresa,ma oprește mereu politia și îmi spune sa le dau o adresa ,leam dat adresa din România, dar acolo acum nu mai locuiește nimeni,cum pot da adresa unde locuiesc acum sa îmi vina amenda sau sa vad ce sa întâmplat

Alte discuții în legătură

Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Furt fara constatare politie ContSters378642 ContSters378642 am facut o mare tampenie saptamana trecuta intr-un supermarket din germania, in cabina de proba mi-a venit stralucita idee sa pun in geanta cateva din ... (vezi toată discuția)