avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichet energie 50 lei-întrebări importante
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichet energie 50 lei-întrebări importante

Bună ziua!
pentru tichetul de energie electrică de 50 lei.
1. Trimit la EPIDS: COPIE ULTIMUL TALON PENSIE, COPIE BULETIN, CEREREA COMPLETATĂ, ULTIMA FACTURĂ DE ENERGIE ELECTRICĂ???
2. Primesc confirmare de primire de la EPIDS, ca să știu dacă a ajuns cererea la EPIDS??
3. CUM PREZINT ACEST TICHET ELECTRONIC LA POȘTĂ??
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 23 August 2025
Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ajutor energie electrică-unde o trimit CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți? Unde exact, la ce adresă de mail etc. să trimit documentele mele deja pregătite aseară, pentru acel ajutor ... (vezi toată discuția)
A găsit cineva aplicația epids? eu nu o găsesc în google ... Elena Bretean Elena Bretean A găsit cineva aplicația EPIDS? Eu nu o găsesc în Google Play. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Eu sunt pensionar, am 1281 pensie, sunt înregistrat ... Felinar Jane Felinar Jane Bună ziua. Eu sunt pensionar, am 1281 pensie,sunt înregistrat la primărie, as dori să știu dacă trebuie să mai depun actele pentru voucher de energie ... (vezi toată discuția)