avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am primit un extras de carte funciara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am primit un extras de carte funciara intabulata ...

Buna seara!
Am primit un extras de carte funciara intabulata gratis de primarie pe numele mamei . Mama a decedat acum 17 ani. Terenul este pe numele meu de 16 ani, cuprins in certificatul de mostenitor
Ce este de facut ?
Multumesc.

Cartea Funciara - schimbare nume proprietar
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:25, 20 August 2025
Mergeți și cereți rectificarea numelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri extras de carte funciara viu viu Buna seara, Impreuna cu mama am mostenit de la tatal meu o locuinta si terenul aferent (sunt unic copil, tata a decedat in 2010, eu si mama avem certificat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren agricol pe numele unei persoane decedate Step2006 Step2006 Buna seara, am urmatoarea intrebare. Mostenitorii unui teren agricol de langa verii mei doresc sa le vanda terenul, dar nu au facut succesiunea dupa mama lor ... (vezi toată discuția)