avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am schimbat angajatorul de la 1 iulie și la angajare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am schimbat angajatorul de la 1 iulie și la angajare am completat ...

Am schimbat angajatorul de la 1 iulie,și la angajare am completat la hr un formular pt coasigurati părinții mei...cine depune declaratia 212 pt parinti acum de la 1 septembrie ca as dori sa renunț la coasigurati ..suma este prea mare pt mine..o depune din oficiu angajatorul sau pur și și simplu nu mai sunt asigurati și nu trebuie sa fac nimic?
Nu as vrea sa ma trezesc cu sume oprite la salariu pt cass
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 31 August 2025
declarația unică e depusă în luna septembrie 2025 de cel care ia în întreținere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am două întrebări, vă rog, referitoare la articolul ”indemnizații ... IonIoanaAnca IonIoanaAnca Am două întrebări, vă rog, referitoare la articolul ”Indemnizații de medical mai mici și diferite în funcție de perioada concediului, renunțarea ... (vezi toată discuția)
Se poate face declaratie 212 rectificativa pt 2024? GabyConta GabyConta Se poate face declaratie 212 rectificativa pt 2024, pt sumele estimate? Am de recuperat aceste sume pe care mi le-a poprit Anaf-ul si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)