avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soacra mea a cumparat casa de la Icral Foisor prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soacra mea a cumparat casa de la Icral Foisor prin ...

Buna seara.Soacra mea a cumparat casa de la Icral Foisor prin legea 112 .Acum doreste sa ia terenul prin legea 87 dar AFI care a preluat arhiva de la Foisor nu are decizia prin care statul a preluat terenul.Acea decizie nu se gaseste nicaieri.Ce pot face mai departe pt a intabula terenul .Multumesc
Mihai A.
Icral Foișor a devenit SC FOIȘOR S A parcă. Trebuie căutat, nu îmi amintesc să fi găsit vreun contract la Afi. Căutaţi arhiva.
In nici o arhiva nu se gaseste

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Icral Foișor a devenit SC FOIȘOR S A parcă. Trebuie căutat, nu îmi amintesc să fi găsit vreun contract la Afi. Căutaţi arhiva.

Nu vă pot ajuta cu atât de puține informații, trebuie văzut întâi contractul. Mergeți la un avocat, am avut impresia că nu găsiți contractul, nu acte despre teren, scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut contractul de la apartament galosh galosh Am tot cautat sfaturi pentru pasii care trebuiesc urmati in cazul pierderii/distrugerii a contractului de la apartament, si nu am gasit. Apelez aici ca poate ... (vezi toată discuția)
Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: ... Ileana2022 Ileana2022 Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: este scrisă greșit scara, atât în contractul de vânzare-cumpărare (întocmit în ... (vezi toată discuția)
Dovada platii integrale a apartamentului la icral tsn tsn Urmeaza sa mostenesc un apartament in Bucuresti sector 1, cumparat in rate de la icral in anul 1992. Nu am chitantele cum ca au fost platite ratele integral. ... (vezi toată discuția)