Buna dimineata, vreau sa plec de unde lucrez, m-am inteles cu administratorul sa trimit cererea de incetare, de 2 zile nu imi trimite decizia semnata, raport revisal, adeverinte (mentionez ca in revisal nu este operata incetarea). Pot sa imi dau demisia fara preaviz pe motiv de nespectarea obligatiilor, avand in vedere ca salarul lunii mai, iunie, iulie a fost platit in 10.08.2025? sau cum sa procedez ca sa nu fiu fortata sa stau in preaviz, sau sa fiu pusa nemotivata? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc
Conform codului muncii art 55 B se poate depune demisia cu acordul partilor care este la zi adica fara preaviz.Dar trebuie sa aveti o dovada a depunerii demisiei.Ori nr de inregistrare la secretariatul firmei ori trimitere prin posta cu confirmare de primire pe care sa fie specificat expres: demisia la zi art 55 B fara nici o explicatie.Dupa inregistrare la registratura sau primirea inapoi a confirmarii de primire unde trebuie sa fie semnatura firmei ca a primit demisia nu va mai duceti la servi.Sunt obligati sa va plateasca pana in ultima zi in care ati muncit.
Demisie la zi
criistiina
Mai exista demisie la zi?
pot folosi aceasta cerere?
Subsemnatul ________________ domiciliat in __________ , Str. _________________, identificat cu C.I. ... (vezi toată discuția)