avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este adevarat ca apartament achizitionat in anul 1973, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este adevarat ca apartament achizitionat in anul 1973, care nu ...

Este adevarat ca apartament achizitionat in anul 1973, care nu are nr. cadastral , nu este inregistrat in cartea funciara ? In calitatea mea de mostenitor care nu a dezbatut succesiunea , cum pot afla care este statusul real al acestei proprietati ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:59, 5 Septembrie 2025
In Cartea funciara ( parte a Oficiului de cadastru ) imobilele se inscriu pe baza numarului cadastral . Puteti afla ce va intereseaza la Cartea funciara unde se afla imobilul , pe baza adresei .
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament in indiviziune dariad dariad Situatia este urmatoarea: eu si fratele meu mostenim in indiviziune un apartament cumparat acum 10 ani de tatal nostru. La sfarsitul Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Cum aflu proprietarul unui imobil fara sa stiu nr.cadastral? andreea nitescu andreea nitescu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot afla proprietarul unui imobil care banuiesc ca a fost vandut prin act de vanzare- cumparare fratelui meu,de catre parintii ... (vezi toată discuția)