avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... aVOCATII AU ARCHIVE DEPUSE UNDEVA?//??. Foarte frumos ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

aVOCATII AU ARCHIVE DEPUSE UNDEVA?//??. Foarte frumos multumesc ...

aVOCATII AU ARCHIVE DEPUSE UNDEVA?//??. Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 7 Septembrie 2025
In ce sens? Detaliati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un dom de avocat nu a depus un act,astea caut daca au archive.asa ... karcsika1958 karcsika1958 Un dom de Avocat nu a depus un act,astea caut daca au archive.Asa stiu ca judetul Haarghita apartne la loc Targu- MURES .oare acolo este archive ???.Multumesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca puteti sa mă ajutati cu adresa unde se afla arhiva ... ernest44 ernest44 Buna ziua. Daca puteti sa mi ajutati cu adresa unde se afla archiva fostei Ifet Targu Secuiesc. Trebuie pt. adeverinte justificare vechime. (vezi toată discuția)
Cum pot valorifica un extras și un act de mână karcsika1958 karcsika1958 Tare cer frumos sa dati un raspuns.Este scos de - la archiva nationala o asa numit extras,.Care contine marimea terenurilor ex teren arabil pasuni, faneata ... (vezi toată discuția)