avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sunt profesor si in luna septembrie 2024 am primit o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sunt profesor si in luna septembrie 2024 am primit o sanctiune ...

Sunt profesor si in luna septembrie 2024 am primit o sanctiune la comisia de disciplina din scoala, pe baza unui incident petrecut in noiembrie 2023. In septembrie 2025, scoala unde am lucrat a fost comasata cu o alta scoala. Directorul nou pe care il am, impreuna cu juristul de la ISJ, mi-au dat o alta decizie, pentru acelasi incident. Ce pot face in aceasta situatie? Este corect cum au procedat din punct de vedere legal?

Alte discuții în legătură

Contestatie consiliul de disciplina - drept reprezentare avocat mihaela_h mihaela_h Buna ziua Am fost sanctionata de scoala la care lucrez cu avertisment. Am depus contestatie la Consiliul de disciplina de pe langa ISJ, conform ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac o reclamatie....buna ziua, m-am gandit mult daca trebuie sa fac acest pas, iar ... elenyamog elenyamog Buna ziua, M-am gandit mult daca trebuie sa fac acest pas, iar astazi m-am hotarat ...DA! Am avut la scoala o situatie destul de incordata si anume o ... (vezi toată discuția)
Inspecție specială abuziva scg scg As dori sa stiu la cine sa contest o inspecție inopinata de la ISJ făcută in urma unei contestatii care aveam sa o câștig, inspectie realizata ... (vezi toată discuția)