avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CMI - Concediere asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CMI - Concediere asistent medical

Concediere asistent medical

Bună ziua!
Am un cabinet medical și am angajat un asistent medical cu CIM.
Întrucât nu îndeplinește sarcinile menționate în fișa postului, manifestă dezinteres și ostilitate față de pacienți,aș dori să o concediez.Am atenționat-o în repetate rânduri,dar nu se corectează.Nu respectă programul de lucru, face constant greșeli și are ieșiri nervoase față e pacienții mei.Cum pot să o concediez,care sunt etapele?Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
CBM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 14 Septembrie 2025
Cercetare disciplinara
www.avocatnet.ro/forum/discu...
În cazul meu cine poate face parte din comisie?Am un singur angajat: asistentul medical.
Eu sunt angajatorul, prin CMI
Cornel Vasile a scris:

Cercetare disciplinara
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2025
CBM, utilizator
Dvs faceti cercetarea disciplinara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am doi angajați urmăriți penal pentru scrierea ... Stigleti Eduard Stigleti Eduard Bună ziua, Dacă am doi angajați urmăriți penal pentru scrierea falsă a unor proiecte europene ( caz în desfășurare) și nu mai vin la munca si nici ... (vezi toată discuția)
Procedura concediere disciplinara danasrl danasrl Buna ziua! Va prezint urmatoarea speta: am un angajat care de la inceputul anului pana acum a facut multiple greseli#-o. Am primit reclamatii de la clienti ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am un cabinet medical și am angajata o asistentă ... GeoGeolino GeoGeolino Bună seara! Am un cabinet medical și am angajata o asistentă medicala de 1 an,de curând am descoperit că-mi citea corespondența privată fără ... (vezi toată discuția)