avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca in contractul de munca am 24 de zile de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca in contractul de munca am 24 de zile de concediu ...

Buna seara !
Daca in contractul de munca am 24 de zile de concediu odihna pana in luna septembrie 2025 de cate zile pot beneficia .Lucrez in firma de 11 ani .Va rog sa imi spune-ti cum pot calcula valoarea acestora la salariu minim pe economie.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 00:29, 16 Septembrie 2025
Zilele cuvenite se calculeaza asa : 24 : 12 = 2 ( doua zile de concediu pe luna lucrata ) . Pana in septembrie inclusiv : 2 x 9 ( luni ) = 18 zile .
Indemnizatia bruta pentru 18 zile lucratoare de CO, calculata la salariul minim, ar fi in jur de 3470 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme calcul - concediu de odihna cristiannegru cristiannegru - salariat - institutie bugetara, personal contractual - ati precizat ca: \\"In plus, indemnizatia de concediu nu poate fi mai mica decat salariul de baza, ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de concediu si venit net eduardvl eduardvl Buna ziua, Rog respectuos sa-mi fie prezentat, detaliat, modul de calcul a indemnizaţiei de concediu si a venitului net, aferent lunii septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna cristinasova cristinasova Buna ziua! Concediul de odihna se calculeaza in functie de salarul brut sau net? ex. daca am salar minim pe economie si trebuie sa iau banii pe concediu din ... (vezi toată discuția)