avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog o părere legată de următorul aspect: am 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog o părere legată de următorul aspect: am 2 contracte ...

Va rog o părere legată de următorul aspect: am 2 contracte individuale de munca după modelul vechi , de prin 2017 și care diferă fata de modelul cadru pus la dispoziție de ITM . Am obligația de al actualiza ? Și cum poate fi înlocuit ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 19 Septembrie 2025
Daca este activ la data inrolarii in REGES ONLINE , aveti obligatia sa-l actualizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic la firma proprie Aln22 Aln22 Buna ziua, ma poate clarifica si pe mine cineva, daca sunt singurl angajat in firma mea, pot benificia de somaj tehnic ? Specific ca firma a fost infiintata ... (vezi toată discuția)
Nou model cim gabi12345 gabi12345 cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii. ma poate ajuta cineva cu noul model? cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am făcut tranziția în reges online. la modificare ... DENYYY DENYYY Bună ziua! Am făcut tranziția în Reges Online. La modificare contract, am actualizat datele și am pus data când am trecut în reges. Trebuie sa completez ... (vezi toată discuția)