avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara am divorțat amiabil cu soțul custodia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara am divorțat amiabil cu soțul custodia exclusivă ...

Bună seara am divorțat amiabil cu soțul custodia exclusivă a copilui este a mea ,întrebarea este pot pleca cu ,copilul în afară Ro fie în Țările din UE sau cu viza ,împreună cu copilul ,îmi mai trebuie procura tatălui ,dacă nu ,el mă poate ataca în instanță cu ceva dacă nu e de-acord cu părăsirea de dom și a Ro împreună cu copilul ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Yaony1989 , utilizator 22:31, 19 Septembrie 2025
Dacă s-a stabilit autoritatea părintească exclusiva în favoarea dvs, nu aveți nevoie de procura.
Si dacă am pașaportul copilul și nu este expirat mai trebuie sa declar /fac altul la judecătorie, pt a pleca din Tara ? Mențin ca minorul este cetățean Ro dar beneficiază de doua certificate Irlandez pt ca să născut în Ilranda și Ro făcut la.Ambasada cu dom și loc Dublin/Irlanda? Dacă tatăl este împotriva întoarcerii în Irl pt ca el este deja acolo iar eu am venit în tara cu copilul pt divorț și el din răzbunare/ma ataca zica-nd-mi ca nu am ce cauta pe teritoriul Irl. ce pot sa fac în privința asta ? In caz de plex nu știe și afla,ma poate ataca juridic ?Mulțumesc .

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Dacă s-a stabilit autoritatea părintească exclusiva în favoarea dvs, nu aveți nevoie de procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a pleca in străinătate cu un minor anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Vreau sa plec in excursie împreuna cu fiul meu minor in afara țării ! Ce acte imi sunt necesare? Menționez ca am de la judecătorie o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Custodie totala- conditii calatorie minor in afara tarii magda2013caransebes magda2013caransebes buna ziua. sora mea a divortat in urma cu 3 ani si are o fetita pentru care a obtinut custodie totala. intrebarea mea e daca poate sa mearga impreuna cu fata ... (vezi toată discuția)
custodia comuna la distanta sephora2013 sephora2013 in 2004,in urma divortului mi-a fost incredintat fiul meu pt crestere si educare ,tatal copilului lucreaza din 2002 in strainatate in tari care nu sunt in ... (vezi toată discuția)