Am si eu o intrebare. Lucrez de 3 ani si jum la o firma ( srl). Seful este administratorul a 2 firme, cu acelasi profil( sa zicem firma x si firma y). Locatia in care lucrez eu nu mai este profitabila si este singura din orasul in care imi desfasor activitatea care a ramas pe firma x. Prin urmare, s-a hotarat ca incepand cu data de 01.03.2010 ( cand expira contractul de chirie), locatia sa se inchida si sa se deschida alta...in alt loc ( tot in oras si in acelasi cartier) dar pe firma y, iar eu sa fiu mutata acolo. Deci am inteles ca o sa ma puna sa semnez demisia pe firma x si angajarea pe firma y. Am inteles ca in acest caz se pierde toata vechimea pe care o am la ei, adica daca ma pun sa semnez pe firma y si dupa 2 luni vor sa ma dea afara nu am drept la somaj. Voiam sa intreb daca exista o alta varianta, pentru ca practic e acelasi administrator, daca mai exista transferul si daca ma pot muta de pe o forma pe alta cu continuitate. Nu vreau sa am vreo surpriza. Mentionez ca in locatia noua o sa fiu singura angajata ( specific acest lucru deoarece am inteles ca daca m-ar da afara nu ar mai avea voie sa angajeze pe altcineva timp de 6 luni). Ii cunosc si stiu ca mai bine ar prefera sa ma dea pe mine afara ( pt ca sunt veche si o sa am pretentii salariale dupa 3 ani jum) si sa angajeze pe cineva nou care o " sa joace dupa cum i se canta". Vreau sa stiu ce am de facut in anumite situatii. Daca se poate atasa un act aditional, ceva cum ca practic sunt mutata la alta firma.
Va multumesc
Ok, multumesc :). De asta si intreb, pt ca nu prea ma pricep. Pana nu ne confruntam cu astfel de situatii nu prea ne intereseaza. Deci sa ii cer ca in demisia ope care o semnez sa scrie ca se realizeaza incetarea muncii prin acord de ambele parti, iar in aceiasi zi sa semnez si noul contract ca sa pot beneficia de somaj in cazul unei demiteri ulterioare.
Nu confundati demisia cu incetarea c.i.m. cu acordul partilor ... sunt doua notiuni diferite.
Depuneti cerere prin care solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor, in baza art.55 lit.b C.mun., incepand cu data de ...
De asemenea , se poate semna un nou c.i.m. care sa aiba ca data de incepere a activitatii data incetarii vechiului c.i.m.
Va rog sa-mi spuneti exact ce acte trebuie sa semnez ca vechimea sa fie continua. In 3 ani jum am suportat destule la aceats firma si au existat cazuri in care nu au inregistrat contractele de munca sau alte situatii, asa ca nu vreau sa mi se intample si mie o chestie de genul. Chiar tin la aceasta vechime, avand in vedere ca sediul firmei este acelasi, se schimba denumirea si punctul de lucru. Multumesc
Trebuie sa semnati o cerere de incetare a raporturilor de munca cu data X si tot atunci un contract individual de munca intre dvs si noua firma, in care incepeti activitatea tot in data X.