avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprafata mai mica decat in titlul de proprietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprafata mai mica decat in titlul de proprietate.

Buna ziua, am primit moștenire un teren intravilan, pe care este construit o casa. Terenul nu avea cadastru, asa ca am inceput demersurile pentru a îl face.
Doar ce am fost anunțata ca, la masuratori, a reiesit ca suprafața terenului este de 1131 mp, in timp ce pe titlul de proprietate al bunicii (de la care am primit moștenirea), terenul este trecut cu suprafața de 1250mp.
Există vreo cale prin care să putem afla unde a dispărut restul terenului, și eventual să fie reintregit?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, însă calea este să faceți investigații local pe modul de posesie, vecini etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata mai mare dupa masuratori soringeorge2003 soringeorge2003 Bunicii au decedat. Nu aveau cadastru si intabulare. In urma masurarilor efectuate de cadastrist a reiesit faptul ca, curtea are o suprafata de 2800 mp, in ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren İntravİlan mostenİre paterna narin narin Buna ziua, doresc sa va intreb urmatorul lucru: bunicul patern a cumparat in anul 1965 teren intravilan 4.896 mp si casa de locuit. primaria comunei ne-a adus ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)