avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara activitate

Salut!
Doresc sa infiintez un SRL si sa o declar fara activitate momentan. M-ar interesa din punct de vedere fiscal care ar fi obligatiile mele. Am inteles ca ar trebui sa fac totusi un bilant cu 0, anual? Poate ma ajutati cu mai multe detalii si mai concrete. Daca o infiintez pana la sfarsitul anului 2006, banuiesc ca va trebui oricum sa depun aceasta declaratie si pt 2006. Pentru asta am nevoie neaparat de contabil sau sunt niste tipizate pe care le pot face singura? Cunoasteti si alte dezavantaje ale SRL-urilor fara activitate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:31, 9 Noiembrie 2006
chiar daca firma este fara activitate tot trebuie sa depuneti declaratiile fiscale. vor fi pe 0 daca nu aveti incasari si plati
nu trebuie sa depui decat o declaratie la finante si una la ORC ca nu ai avut activitate;)
~ Conținut șters la cerere ~
ma bucur ca iesti deacord cu mine:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de avertizare mariusrizea mariusrizea Buna ziua. Va rog a ma ajuta cu o rezolvare in cazul mai jos precizat. In 11.2007 am infiintat un SRL care nici pana in prezent nu a avut activitate. ... (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Firme suspendate homereg homereg Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC ... (vezi toată discuția)