avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura imensa electrica, contor defect pe filmare , ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura imensa electrica, contor defect pe filmare , declarat bun dupa verificarea metrologica

Detin un spatiu comercial in care nu este nimeni , nu se desfasoara nici un fel de activitate de mai bine de 10 ani . Foarte rar se intra pentru a se verifica . Spatiul este inchiriat de la Cooperatie . Mi-a venit o factura de 20.000 lei . Am verificat contorul, pe filmare inregistreaza desi nu este nici un consumator activ . Am dat jos sigurantele . a doua zi indecsii crescuti . Am insistat la electrica ca e contorul defect , l-au trimis la verificat , a venit rezultat ca se afla in parametrii normali . Problema e ca contorul nu a fost citit aproximativ 6 ( sase ) ani . M-au deconectat , dar acum vreau sa deconecteze toata Cooperatia din cauza spatiului meu . Ce-i de facut ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2025
alexmm19, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:34, 27 Septembrie 2025
Pentru ca eu sunt chirias si factura este pe cooperatie . In alta ordine de idei , eu nu cred in corectitudinea firmei care a verificat contorul ca sa nu creeze precedent . Este exclus ca cineva sa fie legat fraudulos , instalatia e relativ noua 2013 , spatiul e mic si situat in centrul comunei . Mai mult cand magazinul functioana nu aveam asa consum .
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema dvs. e ca nu faceti sesizari scrise. Nu aveti cum sa ajungeti la un rezultat favorabil, daca nu documentati aceste sesizari. Primul pas ar fi sa sesizati ANRE, dar sunt niste conditii :
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)
Obligativitate contor electric "inteligent" BX BX Care este situatia cu impunerea contoarelor electrice asa-zis 'inteligente' la noi in tara ? Va fi toata lumea obligata sa le foloseasca sau exista vreo ... (vezi toată discuția)