M-am mutat recent într-un bloc unde fiecare proprietar are contract individual cu furnizorul de apă rece. În acest caz, cum se împart pierderile de apă rece, dacă nu există contract colectiv al asociației? Se aplică prevederile art. 82 din Legea nr. 196/2018?
Împărțirea pierderilor de apă dintr-un imobil nu este normată sau legiferată în vreun fel. Piederile se repartizează pe metoda consumului paușal, se împarte în mod egal la numărul de locatari.
andreead30
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am cerut lămuriri la compania de apă în legătură cu modul de calcul al consumului și mi s-au transmis următoarele:
Există un branșament comun la nivelul blocului. Mi s-a comunicat că se ia consumul de apă de la fiecare apartament pe baza indecșilor comunicați de locatari, iar suma aceasta se scade din consumul înregistrat la nivelul blocului. Diferența se împarte în mod egal pe numărul de apartamente și poartă denumirea de coeficient de neînchidere.
Aceste pierderi (coeficient de neînchidere) pot fi rezultatul faptului că există vecini care nu declară indexul corect, care încearcă să „fenteze”, sau pentru că există pierderi în rețeaua interioară a blocului. Totuși, aceste deficiențe nu intră în competența companiei de apă, ci a asociației de proprietari.
Menționez că există apometre în toate apartamentele. În apartamentul nostru, consumul înregistrat de apometru este zero.
Întrebările mele sunt:
- Este corect modul de calcul și împărțire al acestor pierderi (coeficientul de neînchidere)?
- Este normal să plătesc și eu o parte din acest coeficient, deși apometrul meu indică consum 0 (zero)?
- Și ce se poate face în cazul în care unii vecini declară intenționat un consum mai mic? Din ce am înțeles, proprietarii nu sunt obligați legal să permită accesul în apartament pentru citirea apometrelor, deci este greu de verificat dacă datele declarate sunt reale. Există vreo soluție practică pentru această situație?