avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Astăzi am fost păgubiți, eu si prietenul meu, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Astăzi am fost păgubiți, eu si prietenul meu, ...

Bună seara,
Astăzi am fost păgubiți, eu si prietenul meu, cu care sunt coproprietara la casa in care locuim, de o sa- zisa firma de reparat acoperișuri. Am luat anunțul de pe FB, părea firma serioasa, cu multe lucrări in portofoliu, scria ca oferă factura si garantie.Oferta inițială a fost de 2500lei. La fata locului, au spus ca emai mult si ca ajunge pe la 5000 lei.La final au început sa calculeze, materiale ,TVA la lucrare si la manopera separat si au ajuns la suma de 16000.Nu am avut atâția bani in casa, si prietenul meu a plecat cu ei la bancomat..Acolo, au mers la intimidare, au început sa amenințe indirect, ca si când s- ar fi tachinat între ei si au mai cerut bani.Un total de 23000lei si 150 de euro, practic toti banii de care dispuneam.
Va rog sa ma sfătuiți ce as mai putea face acum. Prietenul meu nu vrea sa avem.probleme, mai ales ca cei 4 indivizi sunt de etnie roma.
Buna ziua,

Pare a fi o forma de inselaciune, depuneti plangere penala.

Efectuati anumite filmari, sau inregistrari, daca va exista ocazia.

Acestea sunt mijloace materiale de proba.

Precizati daunele morale si materiale solicitate.

La discutiile purtate este de dorit sa asiste si martori.

Pastrati conversatiile, pentru a fi depuse la dosarul cauzei.

Daca v-ati fi documentat, ati fi aflat faptul ca respectiva societatea nu exista.

Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2025
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am comandat ceva de la o doamnă de pe facebook și ... Maria1235678910 Maria1235678910 Bună ziua! Am comandat ceva de la o doamnă de pe Facebook și i-am pus bani în cont..comanda nu mai vine..doamna tot amână ba că mâine ba că ... (vezi toată discuția)
Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)
Amenintari, hartuiri - oportunitate plangere la politie sammydo sammydo Pe scurt,domnisoarelor,doamnelor si domnilor, am intalnit urmatoarea speta, o prietena de-a mea s-a despartit de sot, si acest lucru a afectat-o foarte tare, ... (vezi toată discuția)