avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat un apartament fara ca sa fac proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat un apartament fara ca sa fac proces verbal. ...

Buna ziua, am cumparat un apartament fara ca sa fac proces verbal. L-am cumparat mobilat si utilat. Problema e ca la predare, m-am trezit fara multe lucruri din casa, desi la vizionare erau. Am filmarea de la vizionare si filmare de cand mi s-au dat cheile. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:41, 3 Octombrie 2025
In contractul de vanzare cumparare ce scrie, ce anume ati cumparat?
Despre ce PV nefacut amintiti ?
Daca erau lucruri disparute fata de momentul vizionarii, nu trebuia, sa semnati PV de predare-primire.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă apartamentul se vinde mobilat, cu electrocasnice, etc, acestea sunt descrise pe scurt în contract. Dacă nu sunt menționate, ele nu se vând. Nu există lucruri implicite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa mobilata. proprietarul ia mobila inapoi dupa semnare. Tolius Tolius Buna ziua, Am cumparat recent o casa mobilata si utilata. Dupa semnarea contractului proprietarul a zis ca vrea sa ia mobila de bucatarie: blaturile, ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot asigura ca apartamentul ramane mobilat si utilat dupa cumparare eugen_2 eugen_2 Vreau sa cumpar un apartament pentru care platesc ceva bani in plus pentru ca vanzatorul il vinde mobilat si utilat. Cum ma pot asigura ca proprietarul chiar ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil AliAle AliAle Buna ziua , Ma adresez dvs cu rugamintea de a obtine informatii in legatura cu clauzele unui contract vanzare cumparare. Dat fiind faptul ca in antecontract ... (vezi toată discuția)